Raspunzand cerintelor dumneavoastra si respectand liniile artistice armonioase, putem realiza finisaje de bronz sau cupru vechi, patinat pe fond negru sau fier 'antique' ceruit. De altfel, putem executa volute ample cu capete forjate la cald sub forma de frunze, lancii, melci, bare torsionate, imitatii de scoarta, toate batute manual, cu nervuri imprimate prin daltuire. Materia prima folosita este, in general, tabla sau profilele laminate.

Imbinand utilul cu placutul, prelucrarea fierului forjat reprezinta una dintre cele mai vechi ocupatii. Experienta indelungata in artistica, fie ea dinte cele mai indraznete, este o provocare. De aceea am abordat aceasta indeletnicire straveche intr-o maniera moderna si am redefinit conceptele de 'confort' si 'stil'. Aveti astfel posibilitatea unica de a readuce in casa dumneavoastra nobletea de altadata a fierului forjat.

Potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior, piesele din fier forjat confera spatiului dumneavoastra o nota unica de confort si siguranta. Prin ornamentul de exceptie si expresivitatea inedita, modelele propuse de noi pot da edificiului un aer nobil, accentuindu-i astfel viziunea arhitecturala.

Pentru a satisface pe deplin gusturile si nevoile variate ale clientilor nostri, realizam manual piese unicat. Din dorinta de a evita notele discordante si de a crea un tot armonios, contextual arhitectural este analizat atent in prealabil. Mai mult, finisajele sunt de calitate superioara, fiind executate cu multa eleganta si mult profesionalism.

serious concept by 2serious